Diagonal TV presenta novetats al Serializados Festival

28.09.2018
  • Diagonal TV presenta novetats al Serializados Festival

Ahir a la sessió PRO de la primera jornada del Serielizados Fest, Diagonal TV va presentar les seves noves produccions ‘Si no t’hagués conegut’ i ‘Matadero’ que s’estrenaran en breu a TV3 i Antena 3 respectivament.

A la seu de la SGAE el creador Sergi Belbel i el director Kiko Ruiz van parlar sobre la nova ficció per les nits dels dilluns,  ‘Si no t’hagués conegut’, “un drama romàntic amb tocs de ciència ficció on no hi ha dolents, l’antagonista és el destí”; protagonitzat per Pablo Derqui i Andrea Ros.

D’altra banda, Jordi Frades, el director de ‘Matadero’, la nova sèrie d’Atresmedia amb la col·laboració de Diagonal TV, també va explicar com va sorgir la idea “Per què no fem un Fargo a l’espanyola amb referents com Bigas Luna, Berlanga o Álex de la Iglesia?” així va començar a coure’s el thriller ibèric que arribarà aviat al prime time d’Antena 3.

Ambdues van presentar el seu tràiler l’Upcoming sèries catalanes i espanyoles al Serielizados Fest, un festival sobre el fenomen cultural i social que representen les sèries de televisió.