2ª temporada de AMAR ES PARA SIEMPRE

16.07.2013
  • 2ª temporada de AMAR ES PARA SIEMPRE
  • 2ª temporada de AMAR ES PARA SIEMPRE
  • 2ª temporada de AMAR ES PARA SIEMPRE
  • 2ª temporada de AMAR ES PARA SIEMPRE

La sèrie ‘Amar és para siempre’ inicia la seva segona temporada d’èxit en ANTENA 3.

La producció diària de Diagonal TV per a la cadena tanca la seva primera temporada amb més de 1,6 milions de fidels seguidors, pendents de la incorporació de noves trames de l’arribada de personatges nous i de l’evolució dels ja habituals.

A la presentació d’aquesta segona temporada han acudit Sonia Martínez, directora de ficció d’ Antena 3, Eduardo Casanova, director de la sèrie, Jaume Banacolocha, productor executiu de Diagonal TV, i Manuel Cubedo, coordinador de guions.

A més, a la Plaza de los Frutos, ha acompanyat la roda de premsa la major part del repartiment de la sèrie, entre els quals es trobaven tant les noves incorporacions: Alfonso Bassave, Antonio Garrido, Belén López, Ángela Cremonte, Jordi Rebellón y Marian Arahuetes, d’entre molts d’altres, com els actors de sempre: Manuel Baqueiro, Itziar Miranda, José Antonio Sayagués, Javier Collado, Nadia de Santiago i la Raquel Infante.

Jaume Banacolocha ha volgut destacar que com a empresa estan “molt contents” amb el resultat d’ ‘Amar es para siempre’. “Vam començar amb ‘Bandolera’ amb l’objectiu d’aixecar la franja i ho vam aconseguir”. No obstant això, Banacolocha ha declarat que “el primer semestre de l’any ha resultat complicat per a l’equip, ja que suposava canviar de cadena i arrossegar amb ells al públic”.

El director d’ ‘Amar es para siempre’, Eduardo Casanova, no ha dubtat a destacar tant l’equip tècnic com l’artístic, “amb aquest elenc és molt fàcil dirigir”. A més, ha afegit que “Amar es para siempre’ és una ficció que compleix tots els requisits i que estan” molt contents “d’anar superant-se dia a dia.

L’eix central de tots els personatges, nous i antics, continuarà girant al voltant de la Plaza de los Frutos, escenari principal de la ficció, i l’Asturiano, un bar clàssic que s’adapta als temps que corren i que servirà de punt de trobada entre els personatges i un lloc d’unió per a les diferents trames.