Empresa

Més de 10 anys evolucionant

L’empresa de producció audiovisual Diagonal TV es va constituir a Barcelona el 12 de novembre de 1997.

Diagonal TV va començar com una productora dedicada principalment a l’àmbit de la ficció. Sense abandonar en cap moment aquest gènere, Diagonal TV ha ampliat els seus horitzons aprofitant l’experiència acumulada, i en l’actualitat ja ha produït diversos programes televisius destinats a l’entreteniment i la divulgació, i alguns treballs dedicats únicament a la seva comercialització en vídeo.

En els darrerrs anys, l’empresa s’ha consolidat dins el sector audiovisual, tant pel considerable nombre de pel·lícules que ha produit per a televisió com per les seves sèries, que han esdevindut en moltes ocasions un referent innovador en l’àmbit de la ficció televisiva a nivell nacional.

Igualment, Diagonal TV s’ha endinsat en la producció cinematogràfica amb el seu primer llergmetratge l’any 2006.

Recollint l’àmplia experiència en el món de l’audiovisual dels seus socis fundadors (amb sèries com Poble Nou, Secrets de família o Nissaga de poder), aquesta productora sempre ha buscat rodejar-se dels millors professionals per tal d’oferir un producte de qualitat i equilibrar el pressupost disponible i el tàrget de la franja d’emissió.

Serveis

Serveis derivats de la producció i suport en l’àmbit argumental.

Diagonal TV ofereix tots els serveis derivats de la producció, com són pre-producció, producció i pots-producció, lloguer de vestuari i d’espais, "service de producció", "lloguer d’atrezzo" i sala de post-producció d’audio Pro-tools + locutori per locucions i/o doblatge. D’altra banda també pot oferir suport amb l’àmbit argumental: escriptura de guió, escaletes, assessorament argumental, etc.